Politica de returnare

Produsul/produsele comandate pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii. Acest serviciu de retur in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

Daca doriti sa returnati un anume produs achizitionat de pe site-ul www.cartichilipir.ro, ne puteti contacta in unul din urmatoarele moduri:

  1. Telefonic la numarul: 021 308 17 77.
  2. Prin email la adresa contact@cartichilipir.ro.
  3. La magazinul Cartichilipir din bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3, Bucuresti.

Model de formular de retragere [.doc] [.pdf]

Odata comunicata, cererea de returnare este preluata de departamentul de returnari in cel mai scurt timp posibil.

Costurile de returnare sunt suportate exclusiv de consumator dar imediat ce coletul se intoarce la noi, ne obligam sa va trimitem banii inapoi pe cartea/cartile cumparate.